Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Zaključek šolskega leta 2014/15 v CUDV Dobrna

»Zvečer, ko se mi že po malem odpravljamo spat, se na nebu zvezde zbude. Otrokom pojo uspavanke, mornarjem kažejo pot skozi valove morja, in pesnikom svetijo v srce, da jim laže izpod peresa teče rima…«

Ob zaključku lanskega šolskega leta smo v našem centru obeležili 101. letnico rojstva Frana Milčinskega Ježka, ki je znan kot avtor številnih pesmi za otroke in odrasle, igralec, režiser, humorist in še bi lahko naštevali. Uporabnikom, staršem, svojcem in tudi zaposlenim smo prikazali majhen košček njegovega ustvarjanja in sicer smo na dramskem odru uprizorili njegovo najbolj znano otroško pravljico Zvezdico Zaspanko. Nekoliko prirejeno pravljico so nam tokrat pomagali uprizoriti tako naši najmlajši in najtežje gibalno ovirani učenci, kot tudi tisti, ki jim je oder že popolnoma domač. Pred samo uprizoritvijo igre je za pravljično vzdušje poskrbel nastop naših bobnarjev, kasneje pa literarni krožek z recitali in pevskimi točkami. Za dober zaključek smo se vsi družili ob številnih dobrotah, ki so jih pripravili v kuhinji našega centra.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300