Get Adobe Flash player

Ustvarjalnica Zvonček

Center za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna postaja v ožjem in širšem socialnem okolju vedno bolj prepoznaven po čudovitih unikatnih izdelkih. Od začetka letošnjega oktobra so na ogled v neposredni bližini hotela Vita, na Dobrni 41, v ustvarjalnici  Zvonček.

  Ime ustvarjalnice Zvonček je povezano s  predstavljenimi izdelki in našimi željami na poti vključevanja prodajno razstavne galerije v  vsakdanji utrip Dobrne. Glinen zvonček spada v skupino prvih izdelkov, ki so pod strogim očesom slovenskega etnologa dr. Janeza Bogataja pridobili certifikat slovenske Obrtno podjetniške zbornice Rokodelstvo Slovenija. Ritmičnost in barvitost zvoka je sinonim za vztrajnost in kreativnost na poti od ideje do novega izdelka, ubranost in harmonija pa odraz naše želje in potrebe po aktivnem sodelovanju s krajani in obiskovalci Dobrne, vseh generacij. V ustvarjalnici bomo nekajkrat letno organizirali tudi skupna druženja ob kratkih predavanjih, skupnih pogovorih ali kreativnih delavnicah.

 

Ustvarjalnica Zvonček je odprta vsak dan ponedeljka do sobote, od 9h do 12h. Tam nas  lahko obiščete tudi izven rednega delovnega časa, še zlasti med  13.30 h in 15.30 h, vendar je v tem času priporočljiv  predhoden dogovor na  mobilni telefon 031 713 440. V ustvarjalnici Zvonček boste  poleg  unikatnih  voščilnic , obeskov, nakita in slik iz gline, stenskih ur,  posodic , vaz in skled  našli tudi zelišča iz domačega zeliščnega vrta ter iz njih narejene dišeče sveče, mila in olja. Vsi izdelki so ročno izdelani in imajo tako dekorativno kot uporabno vrednost. Izdelki so lepo osebno ali poslovno darilo ali izviren spominek.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300