Get Adobe Flash player

Ptice miru

Iz deževne noči nas je pozdravilo megleno jutro, ki se je spremenilo v topel dopoldan. Kot bi ga nam podarila narava, da širimo pozitivno energijo in misli. Katarina, Zlatko, Vinko, Jasminko in Tomi so nestrpno pričakovali odhod na prireditev Ptice miru, ki jo organizira O.Š. Lava vsako leto, v mestnem jedru, in se je tokrat zgodila v soboto 17. 9. 2016.
Vkrcali smo se v dva avtomobila, saj smo s sabo peljali veliko izdelkov, naše celomesečno ustvarjanje lepe energije. Ko smo v Celju parkirali nas je čakalo najprej delo, postaviti smo morali namreč drevo, ki nam ga je prav za ta namen že lani izdelal naš Robi. Na drevo smo nato pričeli obešati glinene ptice, ki so nosile sporočila miru ter lipove liste z lepimi mislimi. Takoj smo bili opaženi, mimoidoči so se ustavljali ob našem drevesu in si zaželeli naših izdelkov ter lepih misli, še preden smo jih izobesili. Fantje in dekle so dobili veliko toplih pozdravov, pogovorov in pohval za trud. Prijala nam je potrditev, da se je naš trud obrestoval. Prepustili smo se, uživali ob glasbi in klepetu z mimoidočimi ter toplo energijo, katera nas je obdajala ves čas. Ob koncu prireditve smo si privoščili še okrepčilno pijačo, na soncu, prav v mestnem jedru, ob zvokih nastopajočih, ansambla Unikat ter Tanje Žagar.
Na Dobrno smo se vračali polni lepih vtisov in prijetnih spominov. Komaj čakamo spet…da se sončni žarki srečajo z žarki topline v očeh vseh dobrih ljudi.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300