Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Sankanje na kmetiji Rotovnik – Plesnik

Bele poljane v Šmartnem pri Slovenj Gradcu so samevale in si želele razigranosti. Skupina OVI IV pa je že nestrpno čakala, da se prepusti svoji otroški igrivosti. Svoj nemirni duh so potešili v ponedeljek, 30. 1., ko so se z zaposlenimi podali na sankališče Turistične kmetije Rotovnik-Plesnik v Šmartnem pri Slovenj Gradcu.

Kot so naročili, jih je pričakalo sonce, ki se je lesketalo v pravljičnem ivju. Podali so se na sankališče in že je vsak s svojimi sankami ali blazino zaril v breg, se na vrhu zmagoslavno namestil ter se prepustil gravitaciji. Juupiii!

Čas sankanja se je sumljivo hitro iztekel in iz bližnje kmetije je zadišalo po toplem čaju. Sledili smo vonjavam in se namestili v stari domačiji z zelo prijaznimi in pozornimi gostitelji, ki so poskrbeli, da nismo bili ne žejni, ne lačni, ne brez nasmeha. Koroško velikosrčnost pa so opravičili še s popotnico za domov. Hvaležni in navdušeni smo si obljubili, da se naslednjo zimo z veseljem še vrnemo.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300