Get Adobe Flash player

Sankanje na kmetiji Rotovnik – Plesnik

Bele poljane v Šmartnem pri Slovenj Gradcu so samevale in si želele razigranosti. Skupina OVI IV pa je že nestrpno čakala, da se prepusti svoji otroški igrivosti. Svoj nemirni duh so potešili v ponedeljek, 30. 1., ko so se z zaposlenimi podali na sankališče Turistične kmetije Rotovnik-Plesnik v Šmartnem pri Slovenj Gradcu.

Kot so naročili, jih je pričakalo sonce, ki se je lesketalo v pravljičnem ivju. Podali so se na sankališče in že je vsak s svojimi sankami ali blazino zaril v breg, se na vrhu zmagoslavno namestil ter se prepustil gravitaciji. Juupiii!

Čas sankanja se je sumljivo hitro iztekel in iz bližnje kmetije je zadišalo po toplem čaju. Sledili smo vonjavam in se namestili v stari domačiji z zelo prijaznimi in pozornimi gostitelji, ki so poskrbeli, da nismo bili ne žejni, ne lačni, ne brez nasmeha. Koroško velikosrčnost pa so opravičili še s popotnico za domov. Hvaležni in navdušeni smo si obljubili, da se naslednjo zimo z veseljem še vrnemo.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300