Get Adobe Flash player

Pust veselih ust

V naši hiši se vsako leto veselimo, da se končno spremenimo v različne zabavne, resne, lepe ali strašljive maske. Pustne priprave se pričnejo že nekaj tednov pred samim pustom, pripravljeni smo vedno že tudi na pustno soboto, da se udeležujemo različnih pustovanj zunaj centra. Tako uporabniki kot zaposleni vložijo veliko truda in kreativnosti v izdelavo mask, mnogi izživijo tudi svoje fantazije.:)

Letos smo želeli pust v vsej svoji slavi, zato smo medse povabili kralje pustnih mask, kurente seveda. Kurenti iz vseh vetrov so z vso dobro voljo in energijo razveselili naše uporabnike, skakali smo z njimi in preganjali zimo. Sledil je tradicionalen ples v telovadnici, kjer je za vzdušje in glasbo zopet poskrbel Robi, tokrat ga je spremljal Mitja na kitari. Peli in plesali bi lahko do jutra…kaj si lahko želimo še več kot takšen dan, poln veselja.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300