Get Adobe Flash player

Prostovoljno delo v našem centru

 

V našem centru prebiva kar nekaj otrok, mladostnikov in odraslih, ki si želijo druženja in sproščenih pogovorov z vrstniki, novimi obrazi. Prostovoljsko delo v našem centru običajno poteka tako, da se prostovoljec po uvodnem dogovoru in predstavitvi centra spozna z uporabnikom, s katerim bi med letom preživel uro ali več na teden, predvsem v popoldanskem času. Prostovoljcu se povrnejo potni stroški, ob daljši urni prisotnosti pa tudi stroški prehrane. Imamo tudi nekaj izkušenj skupinskega prostovoljskega dela. Tako se nam je na primer skupina srednješolk pridružila na indijanskem taboru, učenci glasbene šole so za nas pripravili koncert in podobno.

 

Odprti smo torej za različne možnosti prostovoljskega sodelovanja. Naši uporabniki pa bodo zelo veseli novih prijateljev, ki si bodo pripravljeni vzeti nekaj časa zanje za druženje in zabavo.

 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300