Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Likovna razstava Bodi umetnik

V okviru praznovanj 40 letnice centra, smo v naš kraj pripeljali likovno razstavo mednarodnega likovnega natečaja »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca iz Ljubljane in Društvo za kulturo inkluzije.  Cilj natečaja je organizacija dejavnosti, kjer se skozi različne aktivnosti brišejo meje med osebami s posebnimi potrebami in ostalo populacijo.

Na 7. mednarodnem natečaju je sodelovalo  preko 300 šol, vrtcev, zavodov in drugih izobraževalnih ustanov iz Slovenije in tujine, s preko 5000 likovnimi izdelki na papirju v različnih tehnikah. Mednarodni likovni dogodek »Igraj se z mano« se vsako leto januarja in februarja odvija v Cankarjevem domu, nato pa v različnem obsegu zaokroži po vsej Sloveniji.

Iz želje, da širši javnosti, ki je obiskala Dobrno v začetku oktobra, in vsem, ki so se udeležili svečanosti in prireditev v okviru praznovanj našega jubileja, smo uresničili idejo, da postavimo na ogled del likovne razstave »Bodi umetnik« tudi na Dobrni. S postavitvijo likovnih izdelkov na ogled smo povedali, da smo tudi mi, učenci CUDV Dobrna že nekajkrat zapored sodelovali v natečaju, in da se vključujemo v vse integracijske in inkluzivne tokove, ki nas povezujejo z otroci in odraslimi večinske populacije.

Razstava, katero so postavili učenci s pomočjo svojih učiteljev in otvorili s kulturnim programom v recepciji hotela Vita, je bila na ogled od  29.septembra do 13.oktobra 2014.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300