Get Adobe Flash player

Poletne vožnje z vozički

Kljub poletni vročini, ko so temperature presegle magično mejo 30 stopinj, smo ostali v oddelku OVI II aktivni. Glede na to, da v skupini ni počitniških zaspancev in smo tako vstajali zgodaj. Takoj po zajtrku smo šli na lov za spremljevalce. Čeprav so v ostalih skupinah nekateri izkoristili podaljšan spanec v času počitnic, niso bili nič nejevoljni, ko jih je učiteljica zbudila in vprašala ali bi želeli s skupino OVI II na sprehod. Če je bilo potrebno so bili starejši spremljevalci urejeni tudi v 10 minutah. Tako smo že ob 8.30 krenili proti Dobrni. Navadno smo šli v  park Term Dobrna in se nadihali svežega dopoldanskega zraka v zavetju stoletnih dreves. Medtem, ko so se starejši učenci odpočili na gugalnicah, smo mi prisluhnili petju ptic. Pot nazaj je bila vedno malce drugačna. Ali smo šli ob Dobrnici ali mimo trgovine, gasilskega doma,… Skratka; vsaj del poti nazaj smo se vozili po drugem terenu. Včasih smo spremljevalci morali kar krepko potiskati voziček, da smo prevozili razgibane terene. Do takrat, da je sonce imelo največjo moč smo bili že nazaj v centru. V ohlajenih prostorih smo tako lažje načrtovali aktivnosti za sproščene počitniške dni.

Na fotografiji je skupina starejših učencev, ki so nam v času počitnic redno priskočili na pomoč pri vožnji vozičkov. Vsi, Bine, Vinko, Jasminko, Tine, Ina in Aljaž, so resno in vestno opravljali svojo nalogo. Aljoša, Tadeja, Maj, Doroteja, Iza in Aleksandra pa so z nasmeškom na obrazu sprejeli njihovo pomoč.

Za skupino OVI II,
Tatjana Šušteršič

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300