Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Ogled košarkarske tekme

Odzvali smo se prijaznemu vabilu Špesovega doma iz Vojnika, da se skupaj z njihovimi stanovalci in zaposlenimi udeležimo ogleda moške članske kvalifikacijske košarkarske tekme v dvorani Stožice v Ljubljani.

Tako smo se popoldne petnajst minut do petih Jasminko, Tine, Damijan, Vinko, Mitja, Marko, Matjaž in Srečko ter spremljevalki Ditka in Marija vkrcali v udoben avtobus in se popeljali dogodivščini naproti.

Pred Ljubljano smo si oblekli še enake oranžne majice, da smo bili videti kar se da navijaški. Po okrepčilu smo se odpravili v dvorano in zasedli naša mesta na tribunah. Nato se je začelo: najprej predstavitev reprezentance Ukrajine in nato še reprezentance Slovenije. Največji aplavz je požel naš košarkar Zoran Dragič. Večino časa je bila v vodstvu reprezentanca Ukrajine, slabo minuto pred koncem pa je Dragič z metom za tri točke izenačil rezultat. To je bilo veselja in doživeli smo pravo športno vzdušje v veliki dvorani. Sledil je podaljšek in dvorana  na nogah … ojojoj … napeto do konca. Kakšno veselje, Slovenija je zmagala za koš razlike.

Polni adrenalina in prijetnih doživetij smo se odpravili nazaj proti Dobrni.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300