Get Adobe Flash player

Ogled košarkarske tekme

Odzvali smo se prijaznemu vabilu Špesovega doma iz Vojnika, da se skupaj z njihovimi stanovalci in zaposlenimi udeležimo ogleda moške članske kvalifikacijske košarkarske tekme v dvorani Stožice v Ljubljani.

Tako smo se popoldne petnajst minut do petih Jasminko, Tine, Damijan, Vinko, Mitja, Marko, Matjaž in Srečko ter spremljevalki Ditka in Marija vkrcali v udoben avtobus in se popeljali dogodivščini naproti.

Pred Ljubljano smo si oblekli še enake oranžne majice, da smo bili videti kar se da navijaški. Po okrepčilu smo se odpravili v dvorano in zasedli naša mesta na tribunah. Nato se je začelo: najprej predstavitev reprezentance Ukrajine in nato še reprezentance Slovenije. Največji aplavz je požel naš košarkar Zoran Dragič. Večino časa je bila v vodstvu reprezentanca Ukrajine, slabo minuto pred koncem pa je Dragič z metom za tri točke izenačil rezultat. To je bilo veselja in doživeli smo pravo športno vzdušje v veliki dvorani. Sledil je podaljšek in dvorana  na nogah … ojojoj … napeto do konca. Kakšno veselje, Slovenija je zmagala za koš razlike.

Polni adrenalina in prijetnih doživetij smo se odpravili nazaj proti Dobrni.


Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300