Get Adobe Flash player

Obisk živalskega vrta v naši prestolnici in panoramska vožnja z ladjico po Ljubljanici

Z našimi uporabniki smo se odločili preživeti sobotni dan malo drugače. Po zajtrku smo se odpravili na izlet v Ljubljano in po enourni vožnji prispeli na naš prvi cilj izleta, živalski vrt. Utrujeni od vožnje smo  si najprej  privoščili malico in nato še kavico. Nato smo se odpravili na ogled živalskega vrta. Na začetku so nas pozdravile domače živali, kot so koze, ovce, nato še   ostale živali, sloni, žirafe, opice, tigri, medveda, volkovi, morski lev, pavi, kače … Naš Srečko pa je najprej opazil mimoidočega psa. Nasmejali smo se njegovemu vzkliku: »Mateja glej psa!« Po zelo obsežnem ogledu se nam je prileglo kosilo in to kar v živalskem vrtu. Še med kosilom smo lahko občudovali živali v bližini.

                                                                                        

Nato pa je sledila panoramska vožnja z ladjico po Ljubljanici. Pred tem smo se še sprehodili ob Ljubljanici do Tromostovja, vse do Zmajskega mostu. Ladjica nas je čakala v bližini Tromostovja. Zaradi strmih stopnic je imel naš Matjaž K. kar nekaj pomislekov glede vstopa na ladjico. Vendar se je na koncu opogumil in  potem zelo užival, najbolj od vseh prisotnih. Na ladjici smo imeli tudi vodiča, ki nam je predstavil stavbe, ki smo jih opazovali  med plovbo po reki.

Dan se je prevesil v pozno popoldne, zato smo krenili  proti Dobrni. Vmes smo se na Trojanah ustavili še na večerji.  Privoščili smo si slastne čokoladne palačinke s sladoledom, kar je bila pika na i celotnega izleta.  Na poti  smo že razmišljali, kam se bomo odpravili  na naslednji  izlet.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300