Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Nastop literarnega krožka na XXIII. izobraževalnih dnevih Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov

Letošnji izobraževalni dnevi so potekali 18. In 19. marca v Portorožu. Poleg izobraževalnih vsebin je prvi večer namenjen podelitvi priznanj posameznih sekcij v okviru društva. Priznanja dobijo posamezniki, ki so prispevali k razvoju in napredku strokovnega področja, to je izobraževanja, vzgoje in usposabljanja otrok, mladostnikov  in odraslih oseb s posebnimi potrebami.

Na prijazno povabilo g. Marka Strleta, predsednika Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije, da se  s kulturnim programom  predstavimo na izobraževalnih dnevih, smo se odločili, da je to ena izmed priložnosti, ki je ne smemo zamuditi. Člani literarnega krožka smo sicer že vajeni nastopov pred širšo javnostjo, pa vendar je vsak nastop nov izziv. Pogostost vaj se stopnjuje, prav tako trema in pričakovanje. Prikaže  se še kakšen nepotreben škrat, ki si želi našemu pevcu ravno v tem času malo spremeniti glas. Pred nastopom  v zaodrju še zadnje priprave in že smo nared. Program, s katerim smo se predstavili,  je imel tri večje sklope recitalov z vmesnimi pevskimi vložki. Pesmi slovenskih poetov Pavčka, Minattija, Ježka, ljudske pesmi in verzi o mamah so le del našega programa. Pevski del sta nam pomagala ob glasbeni spremljavi izvesti Petra in Andrej.

Naše dekle in  fantje so se ponovno pokazali v najboljši luči.  Trema je izpuhtela, recitale so izpeljali  doživeto in brez napak. Res so neverjetni. Prave zvezde. Mentorici sva ponosni nanje, kar pričajo tudi številne pohvale poslušalcev po nastopu.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300