Get Adobe Flash player

Na krilih jezika

Gostje iz Šibenika in Pule so si ogledali enoto v Vojniku. Preizkusili so se lahko v šivanju (“utikanju”-po njihovih besedah) gobelina. Zelo so pohvalili tudi aktivnosti z glino, kjer so se lahko poigravali s svojo ustvarjalnostjo in domišljijo (“kuča, cviječe,…”).
“Ljepo je bilo i voziti se sa kombijem.”

V popoldanskem času smo ponudili našim gostom vse od hipoterapije (s palerinami, kljub dežju), plezalne stene, interaktivne mize v knjižnici in indijanskih delavnic v tipi-ju (kjer smo pregnali tudi dež). Nekateri so prvič jezdili, bili so navdušeni. Drugi so prvič plezali, ni jih bilo strah. Tretjim je bilo všeč “spajanje voča” (interaktivna miza). Vsi pa so se spremenili v ameriške domorodce, si naredili perjanico in si spekli “kobasice” ob ognju in glasbi.

Hvala vam vsem in vsakemu posebej! Bilo je zelo lepo sodelovati danes z vami in prijetno videti zadovoljne uporabnike na obeh krilih jezika:).

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300