Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Izlet v ZOO Ljubljana

Že zjutraj nas je pozdravilo sonce in dan smo izkoristili za izlet v Živalski vrt. Hitro smo pripravili vse potrebne stvari in se polni pričakovanj odpravili na pot. Ob prihodu smo si najprej privoščili malico, nato pa smo radovedno vstopili v Živalski vrt.
Najprej smo si ogledali koze in konje ter vragolije morskega leva. Močno smo se morali potruditi, da smo opazili geparda, ki se je spretno skrival med grmičevjem. Pot nas je nato vodila do opic in medveda, nad katerim jebil vidno navdušen Peter. Z zanimanjem smo si ogledali žirafe ter slonico Gango, ki je stara že 41 let. Gango smo zmotili pri malici. Iz svojega »kraljestva« nas je zaspano opazoval leopard. Nato smo si ogledali dresuro kamel. Najbolj pogumni so bili Dušan ter varuhinji Kaja in Damjana ter učiteljici Helena in Urška, saj so si ogledali tudi kače ter pajke. Ostali so medtem uživali na sončku. Anica ter varuhinja Stanka sta odhiteli do ribnika, kjer sta opazovali štorkljo ter labode. Pri ribniku so nas ponovno pozdravile opice, ki so pritegnile pozornost Klavdije ter Andreja in pripravnice Mateje. Rok je z zanimanjem opazoval pave, ki so se prosto sprehajali po potkah mimo nas. Primož pa je bil najbolj navdušen nad surikatami, ki so veselo tekale sem ter tja.
Med ogledom živalskega vrta smo uspeli narediti tudi nekaj fotografij, zato si jih le poglejte.
Na izletu smo uživali in videli ogromno živali. Sedaj pa že kujemo načrte, kam se bomo odpravili naslednjič.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300