Get Adobe Flash player

Izlet v Vulkanijo

V sredo zjutraj smo šli na izlet v Vulkanijo. Štartali smo ob sedmi uri iz zavoda. Vozili smo se dve uri. Ko smo prispeli, smo si privoščili malico in kavico. Nato smo se razdelili v dve skupini. S prvo skupino smo si najprej odšli ogledat kuhinjo krtka Olija, v kateri njegov mojster peče po Olijevih receptih. Po ogledu muzejskega dela smo šli v dvorano gledat, kako je nekoč bruhal vulkan. Potem smo vzeli čelade in se odpravil skozi rov v notranjost vulkana. Na koncu rova smo prišli v dvigalo in se odpeljali v notranjost zemlje. Z vlakom pa smo prišli ven. Šli smo na kosilo v gostišče Raj in se potem odpravili proti domu. Ko smo prispeli v zavod, smo tik pred zdajci ujeli Božičke na motorjih.

Vtisi uporabnikov:

Izlet bi rad ponovil še večkrat. (Jasminko)

Najboljše je bilo, ko smo se peljali z vlakom. (Bogdan)

V Vulkaniji je bilo fajn, najbolj zanimivo je bilo, ko so prikazali, kako izbruhne vulkan in kako je nastala zemlja.  (Hinko)          

Nosili smo zaščitne čelade in 3D očala. Na vlaku nas je precej premetavalo, ko smo se vozili iz notranjosti zemlje na površje.  (Mitja)

Všeč mi je bila vožnja z vlakom, ker je ropotalo, pa kamenje je letelo po zraku. Ni me bilo strah.           (Sabina)

Všeč mi je bil ogenj in ko smo šli na kosilo. (Franci)

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300