Get Adobe Flash player

Izlet na Kope

S skupino uporabnikov iz različnih oddelkov smo se odpravili na izlet na Kope. Imeli smo srečo z vremenom, kajti zjutraj je še rahlo deževalo, potem pa se je začelo jasniti in se je zopet prikazalo sonce.

V eno smer smo prevozili točno 50 km, parkirali pri Lukovem domu in se sprehodili do Petelinjega  jezera. Ob poti smo spoznali prebivalce Mini ZOO-ja in sicer:  ponija, koze, oslička in telička. Pri jezeru so nekateri fantje pretekli nekaj krogov okrog jezer, nato pa smo vsi skupaj nadaljevali pot do energetskih točk na vrhu Pungarta. Na omenjenem vrhu smo se seveda fotografirali in uživali v razgledu na Šaleško dolino in videli aktivno Termo elektrarno Šoštanj. Nadihali smo se svežega pohorskega zraka,  sedaj ko so temperature malo padle in nam ne nagajajo vročinski vali.

Med sprehodom smo opazili cvetočo arniko, borovnice, jerebiko, cvetoče šentjanževke in rman. Pa še bi lahko naštevali mnoga zelišča, ki smo jih videli in so mnoge zaščitene. Od dreves pa smo občudovali predvsem čudovite iglavce.  Bili smo deležni pristne prijaznosti in gostoljubnosti Korošcev, še posebej, ko nas je prišla pozdravit in spremljat naša nekdanja sodelavka Cirila. Za varno vožnjo in dobro voljo pa je poskrbel naš Aleš.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300