Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Igre dobre volje

Zdi se kot da bi bilo včeraj, ko smo v Mariboru, na 38. igrah dobre volje, v enoletno last prejeli zastavo in se obvezali, da se prihodnje leto srečamo in družimo na Dobrni.

Kmalu po začetku šolskega leta, smo se začeli pripravljati na ta dogodek. Uporabniki so me ustavljali na hodniku in spraševali kdaj bodo igre. Bolj ko se je bližal april, več dela je bilo in uporabniki so bili vedno bolj nestrpni.

S sodelavci smo izdelali rekvizite in sceno ter poskrbeli, da je bilo vse tako kot mora biti – popolno.

Nato pa je končno prišel težko pričakovan dan. Uporabniki so bili čisto na trnih, saj so vedeli, da jih čaka dan poln zabave in druženja s prijatelji. Tudi zaposleni smo hiteli uredit še zadnje nujne stvari pred pričetkom.

Vendar, ko se je dan prevesil v popoldne in je ura oznanila začetek iger je izpuhtelo še tisto malo strahu in nervoze in vse je steklo super.

Z gotovostjo lahko trdim, da so se uporabniki imeli lepo. Stkali so nove vezi, krepili športni duh, pridno sodelovali, peli, plesali in v dobri družbi, preživeli čudovito popoldne.

Ko pa vidiš nasmejane obraze uporabnikov, veš da si storil nekaj lepega zanje in si lahko srečen in vesel tudi ti.

Na koncu smo si obljubili, da se prihodnje leto spet srečamo – tokrat na Ptuju.

Ob tej priliki bi se rada zahvalila vsem donatorjem, ki so omogočili izvedbo iger, še posebej pa hvala za gostoljubnost gospodu Štegerju, ki nam je odstopil šolsko telovadnico.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300