Get Adobe Flash player

Igraj se z mano

Vrnimo se malo v preteklost, v leto 2012. V snežnem metežu smo se odpravili v Ljubljano na prireditev Igraj se z mano. Zasneženi dan smo ovekovečili s fotografijo pred Moderno galerijo v Ljubljani.

Štiri leta kasneje, torej letos, smo se odpravili učiteljici Neža in Helena z učenci Aljažem, Katarino, Kristjanom in Midhadom v Ljubljano – na omenjeno prireditev in bil je krasen sončen dan.

Na razstavljenem prostoru smo obesili svoje slike in si z zanimanjem ogledali razstavo. Poslušali smo koncert Zlatka, animirali so nas Gogi, klovn Jaka, lutkar Boris.

Fotografirali smo se z »Ivanom« ob skodelici kave in si pogledali odrsko srečanje »IVAN«, produkcijo vseh enot Centra Janeza Levca Ljubljana. Predstavo je režiral Žiga Sedmak. Nad predstavo smo bili vsi zelo navdušeni.

Na prireditvi Igraj se z mano – »Rad pomagam« so podelili tudi priznanja, ki jih je v imenu naših ustvarjalcev prevzel Aljaž. Priznanja so prejeli: Alen, Jasminko, Filip, Ina, Tadej, Aljaž in Katarina in mentorice: Jerneja Borovnik, Helena Maček in Urška Perko.

Po prireditvi smo se odpravili še v Knjižnico Jarše, kjer sta nas prijazno sprejeli knjižničarki Angela in Marisa. Tam smo pospravili novoletno razstavo izdelkov, ki so jih ustvarili naši uporabniki.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300