Get Adobe Flash player

DM tek za ženske

«… in naslednje leto gremo spet …« so bile naše besede, ko smo se lansko leto vračale z

DM teka za ženske v Ljubljani.

Tako smo se tudi letos odločile, da se udeležimo 11. DM teka v Ljubljani, sicer v malo manjši zasedbi kot lani, vendar še vedno se  nas je nabralo za manjši avtobus.

Izbrale smo 5 naših deklet in 9 spremljevalk ter pričele s skupinskim urjenjem v teku ob torkih in četrtkih. Pridno smo se pripravljale in tekle po naši že ustaljeni lanski trasi, in sicer po travnikih in sprehajalnih poteh ob potoku Dobrnici, vmes naredile vaje za ogrevanje, v prikaz katerih sem aktivno vključila tudi naša dekleta. Ugotovile smo, da smo bile pri vadbi teka in vzdržljivosti letos uspešnejše kot lani, saj smo se vsakič na cilj vrnile 10 minut prej kot v lanskem letu. Vadbo smo zaključile z vajami za raztezanje in se prijetno utrujene vrnile v skupine in  na delo.

Na DM tek za ženske smo se prijavile kot skupina iz CUDV Dobrna.

V soboto, 28. maja, smo se že zgodaj zjutraj športno oblekle in obule. Vesele smo bile pozdrava in spodbudnih besed naše direktorice Brede, ki nas je pred odhodom v Ljubljano prijetno presenetila. Seveda smo si zaželele tudi svojega fotografa in letos je to vlogo prevzel Simon. Na avtobusu smo si razdelile majice s štartnimi številkami, ki so bile letos v rumeni barvi.

V Ljubljani smo se pridružile množici žensk in za vse nas je bil to vseslovenski ženski tekaški praznik. Povsod je zavladala neprekosljiva ženska energija. S tekom smo letos začele v parku Tivoli in tekle proti Rožniku ter nazaj. Pot je bila dokaj zahtevna vendar prijetna. Vse smo pretekle zastavljeno traso, dolgo 5 km. Na cilju so nas pričakali z glasbo skupine Čuki in  moderatorji Radia 1. Po dobri hrani in zabavi smo se v popoldanskih urah odpravile proti domu, seveda še prej smo si privoščile zasluženo skodelico kave.

Ob povratku v center je vsaka udeleženka teka dobila še veeeeliko vrečko z različnimi kozmetičnimi in drugimi izdelki. Vse smo je bile zelo vesele.

Skupaj smo preživele čudovit dan, poln smeha, zabave in lepih trenutkov. Čestitke in pohvale našim tekačicam za pripravljenost na sodelovanje pri pripravah na dogodek in seveda tudi Simonu, ki mu je uspelo fotografirati naše lepe trenutke.

Pravijo …, da v tretje gre rado …

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300