Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Dan specialnih in rehabilitacijskih pedagogov

V petek 10.10. 2014 smo CUDV Dobrna z Društvom specialnih in rehabilitacijskih pedagogov, ki deluje že dobrih šest desetletij, organizirali tradicionalno, 27. srečanje specialnih in rehabilitacijskih pedagogov, srečanje stanovskih kolegov, ki nas druži isto poslanstvo.

Na srečanje so bili povabljeni strokovni delavci s področja vzgoje, izobraževanja, varstva in zaposlovanja otrok in mladostnikov ter odraslih oseb s posebnimi potrebami.

V pozdravnem nagovoru so sodelovali: g. Martin Brecl, župan občine Dobrna, g. mag. Marko Strle, predsednik društva SRP in ga. Irena Ceglar, direktorica CUDV Dobrna. Svečanost podelitve najvišjih priznanj društva, priznanj Antona Skale in podelitve priznanj za najboljša glasila zavodov za usposabljanje v Sloveniji, nam je pričarala moška vokalna skupina ob spremljavi citer, kvartet Svit. V kulturnem programu so se predstavili uporabniki CUDV, učenci zasebne Glasbene šole Gvido in dijaki Šolskega centra iz Velenja. Predstavilo se je preko 30 nastopajočih z njihovimi mentorji. Po svečanosti v svečanem ambientu Zdraviliškega doma toplic, smo goste popeljali na oglede Hiše kulturne dediščine Polenek, Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dobrna in galerije Zvonček, galerije našega VDC. V avli hotela Vita so si prisotni lahko ogledali potujočo likovno razstavo Bodi umetnik, ki smo jo povezali tudi s tem dnem v okviru praznovanj 40 letnice centra.

Prejeli smo kar nekaj pohval za organizacijo in izvedbo srečanja. Bili so tudi manjši spodrsljaji, vendar brez teh ne gre.

Posebna zahvala in pohvala gre kolektivu Term Dobrna, gostinstvu v hotelu Vita, za sprejem in postrežbo gostov.

Dogodek, ki se je odvijal na Dobrni, je bila priložnost za povezovanje in združevanje med kolegi.  Poskrbel je za izmenjavo izkušenj in vplival na osebno ter strokovno rast udeleženih, ki so naš kraj zapustili z lepimi vtisi.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300