Get Adobe Flash player
Naš glas
Spletno glasilo uporabnikov CUDV Dobrna
NA KRILIH JEZIKA
NA KRILIH JEZIKA
Moja zgodba
Moja zgodba
Foto galerija
Foto galerija
Družini prijazni
Družini prijazni
Ustvarjalnica zvonček
Ustvarjalnica zvonček
Javna naročila
FB - CUDV Dobrna

Akcija v parku

Letošnja zima nam jo je pošteno zagodla s svojimi snežno ledenimi akcijami, kar je še vedno vidno, če se iz hiše ali med vožnjo ozreš skozi okno v naravo. Posledice zime je utrpel tudi park pred staro graščino, ki so ga naši uporabniki z veseljem uporabljali kot prostor prostočasnih dejavnosti, zabave in igre. V parku so bila, poleg številnih uničenih dreves, tudi dotrajana igrala in polomljene klopi, ki so čakale na novo preobleko.

Pred slabim mesecem dni smo prejeli klic gospe Nade Kopitar z Zavarovalnice Maribor, ki je izrazila željo, da bi zaposleni v Zavarovalnici Maribor v okviru družbeno odgovorne akcije z nami naredili nekaj družbeno koristnega in za nas pomembnega. Nismo potrebovali veliko časa za določitev vsebine, saj smo v prijazni ponudbi videli veliko možnost za ureditev parka in igral.

Na prvi pomladanski dan, v petek, 21.3. nas je že zjutraj razveselil obisk petnajstih zaposlenih Zavarovalnice Maribor, ki so skupaj z našimi uporabniki in zaposlenimi grabili, žagali, urejali zelenico, drevesa in grmovje. Poklonili so nam tudi njihove majice in kape, ki so se nam lepo podale k delovni opremi in vnemi. Poleg so pripeljali še dva mizarja, ki sta prenovila vse dotrajane klopi. Družbo pa so jima delali trije naši fantje s čopiči in lakom v rokah, ki so vse klopi polakirali, da so dobile potrebno zaščito za vse bolj ekstremne vremenske razmere.

Ker pa je petek najkrajši dan v tednu, in ker smo zadnje ure namenili druženju ob odličnem golažu in igranju nogometa, nam je gospod direktor OE Celje Zavarovalnice Maribor, Florjan Lorger za dokončanje prenove in nakup novih igral v parku izročil velikodušno donacijo v višini 500 evrov. Donacije smo bili izredno veseli, prav tako pa tudi slastnih peciv, ki so jih za nas spekle zaposlene v Zavarovalnici Maribor.
Vsi, zaposleni in uporabniki smo bili nad skupnim druženjem ob delu in zabavi zelo navdušeni. Gospa Kopitar pa mi je ob koncu srečanja zaupala, da bodo naša druženja postala vsakoletna, kar me je še posebno razveselilo.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.

Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor

www.datainfo.si

e-pošta: dpo@datainfo.si

telefon: +386 (0) 2 620 4 300